Varför coach?

Det finns vissa saker som känneteckar en coach, bl.a:

- Uppmuntrar fokuspersonen att ta ett aktivt ansvar för sitt liv

- Ger möjlighet till växande genom medvetenhet och ansvarskänsla

- Bygger en samarbetande och jämlik relation

- Är mer lösnings- och målinriktad än probleminriktad

- Använder aktivt lyssnande och kraftfulla frågor

Det vi behöver förstå är att löpning är en del av livet, och inte tvärt om. Genom att skapa förutsättningar och göra smarta aktiva val kan vi ge oss själva en möjlighet att låta löpningen ta en stor plats. Med målet att även vara skadefri och stark i äldre ålder. Och även ha kvar glädjen till löpning och träning livet ut.

Genom att ta hjälp av en coach bygger ni gemensamt upp en plan och en strategi för att löpningen ska kunna bidra till ett aktivt liv med stora mål från nu och all framtid.

Det jag vill hjälpa dig med är:

- Uppfylla delmål och mål (eller hjälpa dig att sätta mål)

- Öka din prestationsförmåga

- Skapa ett aktivt lärande och intresse i kroppskännedom och medvetenhet

- Personlig utveckling och hållbarhet inom träning

- Nutrient timing. Alltså ät rätt vid rätt tidpunkt för att prestera bättre.

- Träningsplan

Kort om coachen.

Utbildad inom alla olika typer av löpning med en specialisering inom trail. Jag har en trailledarutbildning och leder grupper på löparresor både i Sverige och utomlands.

Utbildad inom en rad olika utbildningar om den funktionella kroppen.

Biomedicinare i grunden och älskar beroendelära.

Tilläggsutbildningar som lyfter mig som coach är:

- kondition på GIH

Jag har tre barn, en hund och är gift med Andreas. Vi bor i Sollentuna och jag driver träningsstudion Studio PEPP och är grundare av nya hälsohuset Logen Edsvik och The Club.

Jag springer för äventyren, upplevelser och kickarna. Har inte sprungit med klocka på fyra år utan springer bara på känsla (kan mina pulszoner i kroppen genom att bara känna). Dålig på att springa lopp då tävlingsjävulen sätter för mycket käppar i hjulet. Men är ute på äventyr så ofta jag bara kan.

Genom alla utbildningar jag gått och kunder jag mött har jag skapat mig en egen uppfattning om vad jag tror fungerar. Och det är definitivt inte samma sak för alla. Varje utbildning och coaching jag ger är helt unik utefter den kund jag har framför mig. Du är unik och jag lyssnar, därefter skapar vi magi tillsammans!

Det som skiljer mig från andra coacher är att jag har en förmåga att läsa av kroppens rörelse. Härifrån får vi nycklarna vi jobbar vidare med. När jag jobbar med kund jobbar jag med ett helhetsperspektiv. Jag kommer inte bara att ge dig ett löpprogram utan att jag vet att du klarar av det. Vi måste börja från basen av triangeln för att tillsammans sluta på toppen.

Ser fram emot att ta din löpning och träning till nästa nivå!Små ändringar gör stor skillnad

Bara genom att skapa en medvetenhet och sätta ord på vad du vill har du kommit väldigt långt. Det viktigaste är att du inte gör det för svårt för dig. Bättre att göra något än inget alls. Och bättre att sätta ett uppnåeligt mål än ett mål som är omöjligt att nå. Det är här vi bygger långsiktiga planer.

 


Eleonor Dalhäll

hej@eleonordalhall.se

0730581122Hur går jag vidare?

Kontakta mig